3kuzuAnnesiyim momlife317 dilerim kendim ve senin içinde yanılmış olayım cünkü benimde 2 kızım var ve 3. Gebeliğim onada kız dıe tahmın ettım:)
momlife317 3kuzuAnnesiyim yaaa ozaman evet bendede kendindede yanilmis ol iki meyvedende saglikla tadalim :) allahim bizim icin hayirliya cevirsin🤲🏻💙
3kuzuAnnesiyim momlife317 amın canim Rabbim gönlümüze göre versin gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı etsin :)
Seyma25 momlife317 kız bencee benim bebişimde ultrasonda aynı böyleydi kafa yapısı kız oldu şuan 2 yaşında 🥰🥰
Seyma25 3kuzuAnnesiyim 
Mysmrt 2_evlatyolda kuzum ben anladığımdan öyle hissettiğimi yazıyorum görünce seninkini de direkt erkek hissettim sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
3kuzuAnnesiyim momlife317 hayrlı saglıklı bir evlat olsun Rabbim gönlünde kini de bir gün nasip etsin inşallah:)
2_evlatyolda Mysmrt Bi oğlum var da bida olursada güzel olur kız olsada güzel olur rabbim acılarını göstermesin
momlife317 momlife317 sen bu takvimi nereden buldun birine yaptim dogru cikti bunun 2023u 2024unu nasil bulucaz 😂 @3kuzuAnnesiyim