Momsy410 bihterquenn veriyor evet cok sasiriyorum. Mesela babasi yanagini koyuyo karnima tam oraya vuruyor ya da benim kolum afaki duruyo gobegimin uzerinde tam oraya vuruyo. Nasil anliyo acaba🙄
rncst Aynen öyle konuşmam dokunmam dürtmem nasıl tekmeler, ama konuşunca elimle dürtünce hiç yok gbi durur 😂
bihterquenn rncst babalara yapiyolar diye biliyodum hani hareket halindeyken eşinizi çağırır siniz tık yok ya benim kız aynısını bana yapiyo 🤣🤣
rncst bihterquenn bnim oğlan hiç ilgilenmiyim konuşmuyum tekmeler vurur, babası konuşsun ben konuşuyum elimle dürteyim hiç tepki vermez garip bi bebek 😂😂😂
bihterquenn rncst 🤣🤣 maşallah neyse sağlığı yerinde olsun da cevap vermesin beyfendi sağlıkla kucağıniza alın miniginizi 🐥🌼
1Gunes bihterquenn benim tekme reis hep kaçıyor hissedince ama sese bebek aglamasına ani çıkan seste ürküyo evimiz çok sessiz sürekli uyuyoruz alışkın olmadığı şeyler hep🤣🤣ama oyunlar oynuyoruz elimi koyduğun yere vuruyor maşallah 🤲❣
AyFa1608 bihterquenn hareket ederken elimi koyunca duruyor benimki 😅 dışardan görğncek derecede vuruyor bazen durup izliyorum gene duruyor kafamı çeviriyorum başlıyor şimdiden oynatıyor ben,i🤣