hilalklkn Kızlar selam. Stok yapmak istiyorum malum fiyatlar günden güne artıyor. Önerdiğiniz bez ve ıslak mendil markası var mı?
denizarenmom hilalklkn bez stok yapmanizi onermem pisik yapabilir bu sefer elinizde kalir ben ama islak mendili isterseniz yapabilirsiniz yikayip kullanilir ben 12 paket islak mendil 2 paket 1 numara bez aldim sleepy natural aldim bezi islak mendili de sleepy
sevimlikek hilalklkn bezde stok yapmayın ellinizde kalır bebeğe pişik yapa bilir yaramaz o yüzden bez tehlikeli olur
Summerwine hilalklkn ben de bebekli arkadaşların önerisiyle baby turco zeytinyağli aldım.Bezleri de baby turco aldım.İnsallah bezler elimde kalmaz🤣
Edafmo hilalklkn bezi stok yapmak çok akıllıca olmaz canım. Sonrasında elinizde patlama olasılığı var. Ben 1 numara Molfix aldım 144 ad. Beğenirsem devam edeceğim. Islak mendili de sleepy natural ıslak havlu aldım
Semilk05 hilalklkn bez stoğu yapmayın bence ben Sleepy natural bambu olanını aldım bezi de ıslak mendili de Sleepy yenidoğan aynısından aldım