Minitomubeklerken Kubratagram00 Valiz biraz abartılı gelmiyor mu sizce de? Gerçi ben süsleme vs istemiyorum sanırım bana fazla gelir.
Kubratagram00 Minitomubeklerken valla bana da abartı geliyordu ama eşyaları koydum zor sığdı orta boy valize bi de
Halimbey Minitomubeklerken süsleme vs almadan valiz kullandım ilk doğumumda orta boy yine aynu valizle gideceğim ufak çantaya sigabilecegini sanmıyorum
Ipek_2017 En küçük boy tekerlekli valiz ideal oluyor bence. Kendi kıyafetlerimiz , battaniyesi vs yedekler anca sığar diye düşünüyorum. Bebeğinkileri bebek çantasına konabilir. Daha hazırlamadım ama öyle yapmayı düşündüm
Fundaaaaa Kubratagram00 küçük boy valize hazırladım tam denk geldi hastane evrakları bebeğin bezi ıslak mendili eşyaları benim pijamalarım eşyalarım falan yetmedi bile diyebilirim
sedaa_aa Kubratagram00 küçük boy valiz+ bir de küçük el çantasına ancak sığdı tüm eşyalar ve gereksiz hiçbir şey koymadım
Babytwo2 Kubratagram00 küçük boy valiz aldım . Zaten nüfusumuz arttığı için tatillerde fln da illa ki ek bişey lazım olacak diyr düşündüm 😇bugün hazırlayacağım ins . Süt pompası vs koyacağım sonradan aklıma geldi ins sığabilirim
Hilalr Kubratagram00 küçük boy valize koyacağım bende daha eşyalari yerleştirmeye başlamadım 33 haftadayız bebek cantasina sığmaz diye düşünüyorum 1 gün hastanede kalındığı için hem bebeğe yedek kıyafet battaniye bez hem anneye eşyalar çok fazla oluyor öyle valiz ideal
zeynepaylaipek Kubratagram00 orta boy valizime yaptım ben yastık kapı süsü de koyduğum için bir tarafı sadece onlar kapladı. Diğer tarafa ise keselerle koydum esyalarimizi