8143 Merhaba hayırlı günler benim kuzenim doktora gitti bugün eşinde sperm sayısı azmis acaba sperm kalitesini arttıracak ne tür beslenmesi lazım
Oznur_ece65 8143 instagramda birgebeningünlüğü var orda herşey yazıyor göz at istersen soruna çözüm bulursun canım 😌
B-ebek 8143 Instagram’da itimat bitkisek diye bir sayfa var oraya atın sonuçları uygun ilacı söylüyor gönderiyor
smeyyeav 8143 benim eşimde sprem sayısı iyi fakat hereketli sayısı kötü ve şekil bozukluğu var doktor progeny lycopene verdi umay ilaç web sitesinde satılıyor araştırdığımda yorumları iyiydi kısa sürede etki etti yazmışlardı genelde bizde bu ay kullanmaya başladık takviyeyi
KumsAlyaa 8143 keçi boynuzunu su da kaynatıp suyunu içirmek iyi geliyor keçi boynuzu pekmezi de etkili oluyor canım proxedd plus diye bir takviye ilaç da var çok etkili bir ilaç doktoruna mutlaka sorsun bu ilacı
Asnb Eşiminde öyleydi takviye gıda ilaç bilmem ne her seyi denedik olmadı kuyruksokumuna sülük ve hacamat yaptırdı ve o ay hamile kaldım çok şükür ☺️