SenaUmay Kiraz3364 hafif arada belde sızlamalar birde nadiren kasıkta başka birşeyim yok oda çok etkileyen bir sancı değil
Kiraz3364 SenaUmay benimde öle kuyruk sokmunun oradan ağrım oluyor acaba normal mi bilmiyorum ilk doğum değil ama bir türlü gelmiyor
SenaUmay Kiraz3364 kuyruk sokumu ağrıdığında kemikler kendini hazırlıyordur diyor çevremdekiler .benim ilk olacak tam olarak sancı nasıl bilmiyorum ama doğum sancısı geldiğinde anlarsın zaten diyorlar 🫣
Kiraz3364 SenaUmay gerçek sancı kasıklarindan beline vurmaya başlar ilk başta düzensiz sonra beş dakika da bir gelir genelleme böyle soyleler bende böle olmuştu ama şimdi hiç bir hareket yok tedirgin oluyor insan
Sevdagrgn Benim doktorumda 30 u tahmini tarih dedi ozâmana gelir inşallah dedi gelmezse suni sancıyla ben baslatcam dedi .bende 39 +2 yım. Bakalim
Caglaonrrr Kiraz3364 Allah korusun canm bnm Allahim hepimizin bebislerini korusun insallah…Bu forumda hep okuyorum 39.haftadan snra bebeklerin kaka yapip yeme riski cogaliyormus bide kordon dolanma olaylari faln o yuzden hep tedirgin olup korkuyorum..Allah hepimizin ewlatlarini saglikla kucaklarimiza almayi nadip etsin insallah🤲🤲🤲🌸🌸🌸🌸
Kiraz3364 Caglaonrrr hadi ya Allah korusun hiç duymamıştım bir arkadaşım kız bebeğini 40+1 de doğdu diyor normal
Caglaonrrr Kiraz3364 amin canimm Allah korusun..Bende burdan okudum iste hep o yazilari oyle olanlar warmis bnide tedirgin etmiyor degil…Benimde bir arkadasim 42+1de dogum ypmsti normaldi yani aslinda
T2768747 1cm açıklığım var çarşamba ilaç vericek doktorum perşembe gel dogutturiyim seni dedi nasıl olucak bilmiyorum 😔
Defneninannesi- 40+5 olduk gelen giden yok 2. Gebelik bide bugun kontrol var bakalim ne diyecek doktorumuz
papatyannaa İlk gebeligimde 37de doğum oldu şimdi 39+1 sancim vs yok. İlkinde nişan gelmişti ama sezaryen olmuştum pazartesi günü ameliyata gireceğim. Tek korkum acaba kaka yeme durumu olur mu
Prensesbii15 Kiraz3364 benimde bugün tam 39+0 hala sancım yok erkek bekliyoruz ama nişan mi akıntı mi bilmiyorum sarı sümüksü bı sıvı oluyor günlük pedimde sizde de oluyor mu
Kahvesever Kiraz3364 Bence normal doğumlar 36-37-38 de oluyor genelde. Özellikle 37 de normal gelen cok fazla. Ben 39+0 da doğum yaptım spinal sezeryan ile. Daha bekleseydim de gelmezdi bence
Apranax aynı gündeyiz ben de 39+2yim bugün.pazartesi 40 hafta doluyor daha fazla beklemek ıstemıyor propess ile baslatalım dıyor.ama ya açılma vs olmazsa ne olacak dıye korkuyorum bi de gribim biraz daha bekleme taraftarıyım inşallah haftaya kadar gelir😞