tagrmn23 27 haftalık gebeyim doktor bugün progestan kullanmam gerekiyor dedi rahim ağzı kısa 3 cm açıklık var dedi . Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
casper12 tagrmn23 nasıl anlaşılıuor bu durum doktorunuz mu komtrol edıyor alttan yoksa belırtısı sancı falan kı oluyır
Eceklc_13 tagrmn23 bende 21 haftalığım rahimde kısalma var 26 mm detaylıda öğrendim sadece istirahat ediyorum ilaç vitamin verdi doktor progesteron bende kullanıyorum günde 3 kez 🥺 Allah yardımcımız olsun bu mübarek aylarda sağlıkla alalalım evlatlarımızı
ZeynepTt- tagrmn23 27+1 im benimde bugün vajinal muayene ile rahim uzunluğu 27 mm çıktı. Progestan kullanıcam şimdi sabah akşam
tagrmn23 casper12 ultrasonla kontrol edince böyle bir tanıyı koydu . Ben sadece kasık taraflarımda bir baskı hissediyorum demiştim
Benvebebegim babymom_8 şüphe ile yaklaşmak yerine bende keşke önlemimi alıp dün doktoruma baktırsaydım dedim şimdi 🙈 çok korkuyorum ben o çubuktan. Çubuk çıkarttıldıktan sonra lekelenmesin oldu mu peki
babymom_8 Benvebebegim Kanamam başladı acile gittik plasenta aşağıdaydı doktor alttan muayene edeceğiz dedi o sırada gördü canım
ZeynepTt- YesimMm- herhangi bir şikayet olmadı bende. Rutin muayene sırasında doktorum bu haftalarda vajinal muayene yapıp rahim ağzının ölçümünü yapmak iyi olabilir dedi iyi ki de yapmış
Betulhdvrd ZeynepTt- ben de 34üm başka bir ağrı ile acil geldim nstde sancım çıktı ve sonrasında 3 cm açılma yaptı hastanede gözetim altındayim sancılarim kontrol altına alındı ilaçlarla bu şekilde ilaçlarla baskilayip geciktircez doğumu açılmayi