nur717 Samsun Atakum ya da İlkadımda detaylı ultrason için önerebileceğiniz iyi bi doktor ( perinatolog) var mı güzel anneler 🙋🏼♀️🤰🌸
Deletedmom_43 nur717 Fakültede bakılabilirsin. Ben orada yaşarken gitmiştim. Şuan aynı hekimler var mı, bilmiyorum.
kakara nur717 evet ig da bakabilirsiniz sayfasına o kadar detaylı bakıyor ki içim rahat ayrıldım yanından
kubraertug nur717 doc.dr uğur bey ben kendisine yaptırdım detaylı ultrason gerçekten en ince ayrıntısına kadar baktı bilgi verdi yaklaşık 40dk sürdü
ZehraTurkdonmez Nazlimmm bir hafta önce gittim canım uğur beye 1600 tl nakit alıyor çok güzel inceliyor bilgi veriyor fakat biz bebişin suratını göremedik göstermedi yüzünü malesef
Tmtugbaa Uğur turhan çok iyi canım ayrıca muayenesi 1500 üstü ama bir sonraki kontrolü ücretsiz kendisi ne zaman çağırırsa
ZehraTurkdonmez Tmtugbaa bana hiç tekrar çağırma ile ilgili bir şey demedi canım sana tekrar ücretsiz bakacağını mı söyledi anlayamadım tam
Tmtugbaa ZehraTurkdonmez hayır bir kere muayene olduğunuzda ikinciye gitmeniz ücretsiz oluyor kontrol randevusu sayılıyor. Yakın arkadaşım muayene oluyor kendisine
ZehraTurkdonmez Tmtugbaa ben normalde Farklı doktora gidiyorum özele kendisine ayrıntılı ultrason için gittim sadece ondan dolayı olabilir mi acaba