2022bebeki Kader-kucuk İmkaniniz varsa Bilkent ya da Etlik şehir hastanesinde çektirin. Zübeyde Hanım berbat
2022bebeki Kader-kucuk Cevremde birkaç kişi çektirdi mezbahane gibi diyorlar hiç memnun kalmadılar. Ben Bilkent de çektirdim çok memnun kaldım
Leydyy 2022bebeki bende etlikteki şehir hastanesine gidicem kadın doğuma kontrole ilgileniyolarmı ya ilk defa gidicem normalde özele gitmiştim daha önce bide burayı deneyim diyorum detaylı bakıyolarmı hormonlara falan
2022bebeki Leydyy genelde asistanlar oluyor zaten hormonlara bakarlar ama özeldeki kadar ilgi alaka konuşma olacağını sanmıyorum genel geçer bakıyorlar
Leydyy 2022bebeki aaa ne kadar saçma ozaman kimle muhattap olucaz bilmiyoruz bide doktor seçimi yaptırıyolar valla gitmeden pişman oldum 😂
2022bebeki Leydyy aynen öyle doğumda belki görürsunuz doktorları 🤣🙈 sehir hastanesinden nefret etmiştim o yüzden. Bir asistan sonraki gelişiniz de bile olmuyordu inşallah değişmiştir
Leydyy 2022bebeki ben doğuma özel hastane düşünüyorum sadece kontrole gidiyorum daha hamile deilim maalesef 😕
2022bebeki Leydyy Kontroller içinse sorun yok ben de sizin gibi yaptım. Hormon tahlillerim, rahim filmim, vajinal muayenelerim hepsini orda halettim🤗