Naznaz123 Kızlar bunla ilgili çok önceden de post açmıştım şimdi benim sol kaburgamın altı ağrıyor alt tarafa kaymasın aklınız mide kısmım sanırım böyle birşey kayıyor sanki ordan 13. Haftada başladı ama sık olmuyordu suan 20.hafta gece bu ağrı uyandırıyor beni yaşayan var mı
Sellmaseellma Naznaz123 bebek hareketi olabilir canım benimkide hep sağ taraftaydı büyüdü hala sağ kaburga altıma baskı yapıyor ağrı sızlama oluyo bazen iğne batmış gibi neye uğradığımı şaşırıyorm
Limonsekeri Naznaz123 benimde genelde oldu bu ağrı hamilelik boyunca hala bazı günler fena oluyor sonra azalıyor ben bebeğin büyüme atağı yaşadığını düşünüyorum
Sila66 Naznaz123 suan bende belım kaburga tarafında esneyemıyorum bıle acıyor ağrıyor 22 hafta anlamadım ya gece de yatamıyorum
Yenibirii Naznaz123 gaz sıkışmasi da olabilir canim. Bende yaşamistim kaburgam cigerime batiyormus gibi agriyordu nefes alip verirken
Limonsekeri Naznaz123 hindistancevizi yağı sürüyordum amacım biraz rahatlatmak gerginliği azaltmak için yani elinde olan başka bi yağ zeytinyağı bile sürüp kaburgalarına masaj yapabilirsin