Kucuk_melegim Kizlar adet olcakmişim gibi belimden kasiklarima gelen ağrı var hafif ama hissetiriyor ve bacaklarım ağrıyor ben adet doneminde hep bacak ağrısı cekmişimdir ayni onun gibi bacak agrilarim basladi 37+1
-Meyra Kucuk_melegim başta ağrılar hafif ve uzun aralıklarla gelir ama bu bile düzenlidir süre geçtikçe ağrısı artar ve süresi kısalır takip edin bakalım biraz☺️ Benim öğlen hafif bel ağrıları olarak başladı akşama doğru 5 dk bir ve aşırı sancı oldu ertesi gün sabah 10 da doğum gerçekleşti😊
EmineDefneGokce Kucuk_melegim dün gün boyu belden kasıklarıma bacaklarıma vuran ağrılarım oldu ama geçti bugün hiçbişeyim yok yalancı sancı heralde 38. Haftadayım
Kucuk_melegim Defneninannesi- bende de hep bir his var adet olucakmişim gibi her an hamilelikten öncede vardi mesela ben adet olmadan 2 gun önceden içime bir his oluşuyordu ve bacak agrim oluyordu kesinlkle ayağımı oynatmadan duramazdim sonrada adet olurdum ayni onun gibi şeyler yaşıyorum
Kucuk_melegim -Meyra çok hissetirmiyor hafif şekilde ama burdaym diyor yani belim dunden beri ağrıyor gecede adet sancısı başladı bide bacaklarım 🥺 bebeğim cok hareketli hata ilk defa onu bukadar hareketli hissetim geçe
-Meyra Kucuk_melegim evet canım en baştaki ağrılar çok hafif geçebilir ben anlamamıştım bile akşama doğru gerçek sancılar vurunca evet dedim doğuruyorum😅