bebisimoluyor Arkadaşlar kamuda memurum gece nöbetini artık tutamıyorum gücüm kalmıyor hiç suan 20 haftalığım 1 ay daha dayanamam ne yapmalıyım doktor yazı verir mi gece nöbeti tutamaz diye biliyormusunuz
bendiyebiriii bebisimoluyor evet isterseniz alabiliyorsunuz diye biliyorum. Bir arkadaşımın çalıştığı okul 4 katlı idi. O erken haftalarda aldı raporu in çık olmasın diye
bsr0101 bebisimoluyor polis memuruyum gece çalışıyordum hamile kaldığımı duyduğum an riskli raporu verdi doktorum hemen gündüze geçirdiler doktorun verebilir
kaderkaya1 bebisimoluyor iyi de gebeyken yasal olarak zaten gece çalıştıramıyolar. Günde 7.5 saatten fazla ve saat 20′den sonra çalıştıramıyolar. İş yerine gebeliğinizi bildirmediniz mi doktordan bi rapor almsya bile gerek yok gebe kadının yasal hakkı bunlar zaten
kaderkaya1 bebisimoluyor kamu özel fark etmiyor ben özel bi hastanede hemşireyim 8 haftalıkken söyledim o zamandan beri de gece nöbeti tutmuyorum, aynı şekilde devlette çalışan hemşire arkadaşım da bildirdiği andan itibaren bir daha gece nöbeti tutmadı
Duha190 Nöbet tutamaz raporu almalısınız bende 24 te çıktım nöbetten ama istersem daha öncesinde de alıp çıkabilirdim
bebisimoluyor Keşke öyle bir şey olsa bende tutmazdım 657 ye hareket ediyor bizim müdür . orayı okursanız gerekli ibareyi görürsünüz biraz vicdan işi bu işler maalesef kaç kere konuştum zorlandığımı neyseki ikna olmuş bugün