Suheda_4406resul Kızlar bebeğim çok hareketli çok şükür bugün 22+0 olduk özellikle yemekten sonra veya birşeyler atistirdiktsn sonra uzaninca bebeğim adeta içeride halay cekiyor ama resmen bayadır tekmelerini idrar torbamda hatta pelvik bölgesinde hissediyorum karnımda nadir hissediyorum bildiğin orası oynuyor elimi koyduğum zamanda hissediyorum herkesin bebeği karnında tekme atarken benimki en en aşağıda oynuyor yarın hastane randevum var bunu doktorumda sorucama ama benim dışımda bunu yaşayan bir bilgisi olan varmi?
Mhtpflz Suheda_4406resul benimde öyle canım bende diyorum niye bu kadar aşağıda vajinanımın üstünde nrrdeyse
Zeynep_alya Suheda_4406resul o hafta da bende hissediyordum 25 haftalık oldum şimdi karın çevremde hissediyorum dünde kontrolum vardı doktor aşağıda falan demedi 21 haftamda detaylıya girmiştim orda ki doktor demişti aşağıda diye şimdi cikmis yukarı şükür
Alis-sss Suheda_4406resul benimde sanki orda zıplıyor gibi 30 haftam bitti ters durduğu için dedi doktorum.çokta ağrım oluyor aşağı vurunca düzelirse ağrıda geçermiş
Mommy61 Senin haftalarda ben de öyleydim, tabi ki doktoruna danış ama şua 30. Haftadayım artık karnımda oynuyor çünkü baş aşağı dönmüş kafası aşağıda olduğu için o kadar çok orada hissetmiyorum. Tabi o zaman da yürürken bi bası oluyor vajinada
story Suheda_4406resul sizin haftalarınızda ben de aşağıda hissettim 25 gibi yukarıda hissetmeye başladım
Patricia Suheda_4406resul bende 21.den beri aynıyım şu anda 38 olduk. Bebeğim 21. Den beri baş aşağı pozisyondaydı. Bu aslında iyi bişey ama anne için zorlayıcı. Tuvaletin gelince tutmamaya gayret et özellikle biraz daha büyüdüğü zamanlarda ben 2 kere altıma kaçırdım o vurunca😂 sonra ped taktım bir süre işe giderken. Kilo aldıkca daha da hissedeceksiniz bu yolun başı☺️🥰
Suheda_4406resul Patricia 😂😂 aynen bende bir saat içinde on kere lavaboya gidiyordum 😅 iyi birşey demişsiniz hangi konuda?🥰
gzl_2320 Suheda_4406resul biz de 23 olduk bugün. benim de yemekten sonra çok hareketli karnımdaydı hareketleri hep. 8 gündür bebek idrar torbamda hareket ediyodu sanki kasıklarımdan da geliyodu yine karnımdan da. Dün kontrole gittiğimde doktorum baş aşağı dönmüş o yüzden aşağıdan hissediyosun hareketlerini dedi. Hatta bu haftalarda baş aşağı olması normal mi diye sordum gayet normal dedi yine de ne olur ne olmaz rahim ağzı uzunluğuma da baktı o da normal dedi. Zaten yarın kontrolünüz varmış içiniz daha çok rahat eder merak etmeyin
Suheda_4406resul gzl_2320 evet canım bende yarın sorarım doğuma kadar öylemi kalır acaba ya dönerse doğuma yakin falan
Suheda_4406resul Patricia evet öyle olması iyide şimdiden erken bence benim bildiğim doğuma yakın bebek dönüyor
Patricia Suheda_4406resul yok dedğim gibi benim de 18-20 arasında baş aşağıydı hep de öyle kaldı. Son dkya da döndü dönecek mi diye tedirgin olmaktansa ben memnunum halimden
gzl_2320 Suheda_4406resul doktor bana döner durur haftaya gelsen başka pozisyonda bulabiliriz şuanda alanı geniş demişti canım güzel haberler alırsın merak etme bende kuruyodum 1 haftadır kafamda allahtan kötü bişey yokmuş 🙏