Meloo14- Göğüs ucu değil de etrafı catlamaya başlamış olan var mı? Benim kenar kısımları catlamaya başlamış dün fark ettim ne yapmam lazım göğüste çatlak Sut emzirme konusunda sıkıntı yaratmaz değil mi bilemiyoruumm 🤷♀️
Minik_annee Meloo14- bendede aynı şekilde 25 haftaligiz gogusumun alt kısımları çatladı yanları falan hatta gobusum biraz fazla çıktı sanırım gobegimin alrt kısımlarındada çatlamalar başladı :(
Mucizeviannesi Gebe okulunda bize çok oynamayın gogsunuzler demişlerdi zeytinyağı ya da gebe için doğal yağlarla nemlendirebilirsiniz sadece demişti
Meloo14- Mucizeviannesi bebe yağı falan sürüyordum ama yok çatlamış, hamilelikte genel de oluyor mu benimle alakalı bir durum mu merak ediyorum
Mucizeviannesi Meloo14- bende çatlama yok şimdilik ama sarı kantaron yağı kullanıyorum bı zeytinyağı deneyin bunlar daha iyileştirici yağlar faydası olabilir
Meloo14- Minik_annee yaa bebislerimizin canı sagolsun ama kotu gözüküyor moralim bozuluyor 😏 anie ucu da kasınmaya başlıyor sağ gogsumun çatlak kremini alıp sürmeye mi başlasam acaba yara falan olur mu
anie Meloo14- yara olcağını sanmıyorum kuzum benim de çok kaşınıyor uçları da nemlendirmeme rağmen kuru gibi sanki gümüş kapak mı alsam diye düşünüyorum herkes çok memnun
Meloo14- anie onu da düşündüm ama son haftalar da kullaniyorlar onu ben daha 26. Haftaligiimm ve yara için kullaniyorlar kaşıntı için iyi gelir mi bilemedim 😌
Meloo14- Mucizeviannesi zayıftım ben biraz kilo alınca oda etkiledi beni galiba göbeğim de şimdilik yok bacakta ve göğüste oluşmaya başladı, zeytinyağım hakiki var evde onu denicem ama teşekkür ederim
Mucizeviannesi Meloo14- ne demek geçici süreçler hiç takmayın kafanıza bebisler gelince hepsi zamanla düzelecektir sağlıkla gelsinler inşallah