dilinkopsunemi-bisus Yaklaşık 1 aylık bebeğime sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım arkadaşlar😊 bi kaç gün önceye kadar tek göğsümde doyup ikinci göğsü yarım yamalak emiyordu şimdi ikisini de tam boşaltıyor(emzirmeden sonra sağdım 10cl zor çıktı) ama doymuyor gibi anlayamıyorum
marnus dilinkopsunemi-bisus her emzirmeden sonra sağıyor musunuz göğsünüzü? O zaman daha çok mu süt geliyor.
dilinkopsunemi-bisus marnus faydası oluyor ama bebeğim baya bi boşaltıyor o yüzden sık sık sağım yapmıyorum başlarda sık sağıyordum sağdığım için arttı sütüm
dilinkopsunemi-bisus momyy__ teşekkür ederim bide bişey sorsam mideleri büyüyor ya doğal olarak normalde 15-20 dakika emziriyorum bi süre sonra yetmeyecek bu emzirme dakikasını neye göre arttırayım yani ne kadar zaman sonra arttırmak lazım? Anlatabildim mi bilmiyorum 🤦♀️🤦♀️
berceste5155 dilinkopsunemi-bisus emzirme dakikası artmıyor canım büyüdükçe daha hızlı emdiği için daha kısa sürede doyabiliyor. Ben doğduğundan beri hiç süre tutmadım memeden kendisi ayrılana kadar emziriyorum illa ikisini de boşaltın diye uğraşmıyorum günde 5-6 çişli bez çıkartıyor mu diye takip ediyorum kızım 5. Aya yeni girdi kilo alımı falan gayet normal şükür
momyy__ dilinkopsunemi-bisus ne demek canım hepimizin başında böyle düşünceler ama happy kids de sorarsan daha çok yardımcı oluyorlar bu gibi sorulara
KayraVeAnnesi_06 dilinkopsunemi-bisus Bebeğinizi üç saat emzirmeyin , sağdığınızda 90cc üstüyse yeterlidir değilse doymuyor olabilir bizim doktorumuz öyle demişti Kilo alımı da güzelse sorun yoktur
dilinkopsunemi-bisus KayraVeAnnesi_06 göğsü emzik olarak kullanmasın diye dakika tutuyorum genelde de zaten ebe 25 dakikayı geçirme demişti şükür geçiyor sağınca teşekkür ediyorum bilgi için 😊🙏💖
dilinkopsunemi-bisus berceste5155 mastit olmaktan korktuğum için bide çok hızlı emiyor gibi gelmeye başladı son zamanlarda o yüzden iki göğsü de emziriyorum böyle olunca doymuyor mu düşüncesi oldu sayenizde doymuyor diye bi şüphem kalmadı 😊😊😊
berceste5155 dilinkopsunemi-bisus mastit olma korkun varsa emdikten sonra göğüslerini sağ fazla süt çıkmaz ama kalan sütü boşaltmış olursun
dilinkopsunemi-bisus berceste5155 evet öyle yaptım göğüs ağrılarım azaldı teşekkür ederim öneri için 🙏🙏🙏