Kızlar 28 haftamdayım erkek annesi oluyorum hayırlısıyla inşallah merak ettim erkek bebişler kaçıncı haftada dünyaya geliyorlar
Erkek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız
MeltemKartal22 bunun kızı erkeği yok canım gidişatına doğumu nasıl istemene vucuduna bebeğin gelişimine bağlı bi durum mesala Kızım 42 haftada doğdu kız erken gelir diyenler olurdu ama alakası yok Erkek içinde aynı Allahım zamanında doğmayı nasip etsin mesala şuan oğlum oluyor ilk sezeryan olduğu için herhangi Bişey olmazsa Rabbimin izniyle 38 ve 39 arası sezeryanla doğum yapacam☺️
MeltemKartal22 bizim 37+1 de doğmuştu
MeltemKartal22 38+4 normal doğumla geldi 🌸
MeltemKartal22 39+4 suni sancı ile
MeltemKartal22 ben 31+4 de doğum yaptım erken yani pramitüre
Bende 2.nciye hamileyim oğlum olucak. Bende merak ediyorum kaçıncı hafta da yaptınız dogumu
Nesli8181 geçmiş oldın sımdı nasıl kaç gün kaldı küvezde neden erken doğum olduğunu biliyorlar mı drlar
MeltemKartal22 kızımda da oğlumda da 39+ da doğum yaptım canım
MeltemKartal22 37+3te doğmuştu oğlum
terelelli81 teşekkür ederim 31+4 günlük doğdu bi hafta küvez de kaldı kuvezden çıkınca iki gün normal odada hastane de yanında kaldım iki gün pazar günü evime geldim bian da oldu erken doğum
Nesli8181 maşallah canın haftasına göre az kalmıs şükür küvezde benım de erken dogın rıskım var korkuyorum
Benim 39. Haftada normal doğumla geldi oğlum. Sizde sağlıkla alın kucağınıza insallah 🥰
terelelli81 merak etme inşallah sen de sağ salim kavuşursun ben de çok korkmuştum doğum dan yapamama falan diye Rabbım onun gücünü kuvvetini veriyor emin ol