Mery259 39+3 kızlar aşırı derecede karnım çok sert ne nefes alabılıyorum rahatça nede uyuya bılıyorum sıcak suya girıyorum krem sürüyorum yok olmuyor sert ne yapabılır
Aslimsii07 Mery259 yalancı doğum kasılması aşkım benim günde 80 kere oluyor 34. Haftayım doktorunla iletişime geç yine ne olur ne olmaz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ♥️
G-a-m-z-e88 Mery259 pozisyonundan olabilir birde yeri daraldığı için normal diye düşünüyorum, benim de bazen öyle sert oluyor bende 38 haftalığım Allah kurtarsın inşallah 🥰
badempregnant Mery259 ben de 36+5 im ben de de var ve bu sebepten şimdi uyandım karnım o kadar sert ki kendim yataktan doğrulamadım ..bu doğum kasılması mı ya gün boyu çok sık böyle oldu ama ağrı asla yok..yordu yani …
Hsee Bendedr oyle oluyor ya sola dogru yat canım karnına yastık koy soda içebilirsen iç rahatlatır seni
Esracnplt 34+0 ben de sertleşme ve aşırı hareket sebebiyle bebeğim tarafından uyutulmuyorum. Pilates topunda yaylanmakla 3 saat geçirdim hafifliyor gibi .. sizi artık son zamanlariniz emanetiniz Allah’a 💕
Mucize3370 35+0 aynı bende de oluyor karın sertlesmesi ve kasiklarimda ağrı var rahat oturamıyorum yatamıyorum ayağa kalkarken özellikle kaşık ağrım dan dolayı canım çok yanıyor
Mery259 badempregnant yataktan sağ tarafa dönerken bıle bı güç Alarak dönüyorum allahım yardım et bızlere
Ikra33 Mery259 canım benimde öyleydi bugün 34+5 doktora gittim nts ye girdim sancım çıktı magnezyum günde iki defa kullanacağım. Ve idrar yolu enfeksiyonu da çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu da yapıyormuş.