Seresozge betlmete cidden kafasına göre hepsi. Bende özelde 20 haftalıkkrn 150 tl verdim. Bilmiyorlar mı o yuzden mı yanlış bilgi verıyolar anlamıyorum. Devlete gıdeyım ucret ödemıyım dedım o da eczaneden sen alcaksın dedi😳 belirli bir şey yok
Ayminaa Kızlar şehirden şehire uygulama değişiklik gösteriyor olabilir.. ben ankarada hiç ücret talep edildiğini görmedim. Tabi devlet hastanelerinde..
Serpil11 Seresozge cok şaşırdım benim bu ikinci gebeligim ilk gebeligimde ozelde yaptirmistim ucretliydi ikinci gebeligimi devlette yaptirdim ucretsiz
Nazkin Derya341986 bende kahverengi akintiyla acile gitmistim kanim A negatif mis hamile kaldigimda orendim 7 haftalikken igne yapildi simdi 30 +2 de tekrar yaptilar negatif pozitif biseye bakmadilar
Hayalll Derya341986 bnmde negatifti cnm ama her ihtimale karsi 28.hftada ignemi oldum 26 sinda dogum yaptim tkrr igne oldum bebegim babasinin kanini almis pozitif dogdu cok sukur skintimiz yk
Derya341986 Valla her doktor farklı bişey yapıyo demekki 12. Haftada olmştum iğne kanamam olduğu için şimdi negatif çıkınca doktor sorun yok dedi okdr iğne falan hiç bişe demedi