1Gunes usenmedimyaptimbirvelet yaa saglicakla zamanin da kucağına alırsın inşallah 🥰🙏doğum şeklinizi konuştunuz mu ? Benim doktorun 36 37 de konuşuruz dedi.
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes şubatın başında kontrolüm var o zaman konuşacağız herhalde. bebeğim ters duruyordu en son,şimdi anlayamıyorum nerde olduğunu eğer o zamanda tersse sezaryen gibi duruyor 🥺
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet benimde doktorum şubatın ilk haftası gel dedi benim bebeğim 28 haftada aldı doğum pozisyonu ayakları midemde şu an bile bende normal doğum istiyorum olursa dedim ama konuşuruz dedi doktorum. Sezeryan normal fark etmez açıkçası benim de plesanta riskim vardı plesanta yeni yukarı cıktı bakalım doktor bakacak ne olursa
usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes benim içinde öyle ama sezeryandan sonra ayağa hemen kalkamazsam diye tedirgin oluyorum bende. Yoksa farketmez yani kavusalım da bi an önce🥹
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet kuzum 2 doğum seklininde zorlukları var yani bebiş hangisini isterse o şekilde gelsin insallah önemli olan saglicakla kavuşmak.
Esracnplt 1Gunes ya 48′e düşmüş bizim de şaka gibi geliyir 🥰 canım oğlum elhamdülillah hareketli ve sancılı uykusuz geçiriyor gecelerimi 🙃 uygulamayı ilk indirdiğimde 180 gündü şimdi bebiş doğdu butonu var çok heyecanlı 😁