1Gunes aogoya ben hep geceleri geliyorum buralara ya gündüzleri hep uyuyorum 🤣 o yüzden hep unutuyorum.
Merveclnk 1Gunes çok sagolun evet 38de aliriz diyor şuan 36+4 üz bakalm aksilik olmazsa benim minnoşum biraz aceleci 38e kadar bekleyebilir umarım 😁
Aktas3555 1Gunes Amin inşallah Rabbım hepimizi yavrularımıza kavuştursun 😇🥰 Geçmiyor ama günler…Geceleri uyku yok…
1Gunes Merveclnk yaa benim tekme reiste 28 de doğum pozisyonu aldı plesanta riskimiz de vardı düzeldi şu an 34+4 olduk bizde henüz doğum konuşmadık doktorum 36 37 de konuşuruz dedi
1Gunes Aktas3555 boyunu bilmiyorum doğum pozisyonu aldığı için doktorumuz ölçemedi. Ama kilosu 2500 34.haftamizda gitmiştik. 21 inde.
Canannnn15 1Gunes Amin inşallah tüm hamilelerimiz de hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar Allah ım tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin 🥰😍🥰
1Gunes Aktas3555 maşallah biz haftası ile uyumlu gidiyoruz ya ama doktorun bebeğin ince uzun bir bebek olacak bacakları 35+2 ile uyumlu dedi boyunu ölçemedik ama ☹ nts girdiniz mi?