Rabia_zeynep61 sekermomgeliyo ahahah evett kuzumm ya 😂😂🤭 o gün de o kadar yürümeye gelir diyordum ama yokk😂 keyfini bozmuyor hiç😁😘😘😘😘
Rabia_zeynep61 1bademmeselesi 😁🙈 stres daha çok etkiliyormuş canımm aman stres yapmamaya çalışşş hem seni hem bebişi de etkiler sakin ol hep bebeği kucağına alacağını hayal et 🥰🤗
Rabia_zeynep61 M3rv32 🙈 eveet hep öyle diyorlar ama çevremde de örnek var ikinci bebişte de geç gelebiliyor, ilki de geç mi gelmiştiii
M3rv32 Rabia_zeynep61 malesef evet 42+3 de gelmişti normal doğumdu bir de iri bebek ti neler çekmiştim allahım 🥹😅😅😅 Haftadan sonrası geçmek bilmiyor 😣
Rabia_zeynep61 Zehra-11 evett☺️ herkes paylaşıyor 37 de 38 de geldi diye son günler olarak ne çokmuşuz kavuşalım hepimiz de inşAllah😍
Hilal3425 Rabia_zeynep61 inşallah 🤲 rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rabia_zeynep61 Boncukveannsi sağolun 🤗🥰 sağlıcakla gelsinn 💕🌺🤗 bizim 39+4 dü postu açtığım gece ağrılarıma uyandım ve bebiş geldi salı günü çok şükür 🥰☺️
Rabia_zeynep61 M3rv32 oy maşAllah neredeyse 43 haftalık, o kadar beklettiler mii😁 cidden zorlamıştır da 🙈🙈 Aynen geçmek bilmiyor ha geldi ha gelcek☺️ Derken 39+4 de kavuştuk biz de 🥰
Rabia_zeynep61 Rumuz123456 😄 postu açtığım gece sancılarım başladı öğlende kavuştuk bebişimizle ☺️🥰😍😍 siz neler yaptınızzz