Sisilla myangelson anladım çok şükür yine şimdi iyiyseniz 🙏 insallah değildir enfeksiyonda olabilir dediğiniz gibi yine bi doktora söyleyeyim gidince
myangelson Sisilla ben iyiyim ama oğlum melek oldu canım. Sanmıyorum ya bu kadar uzun sürmez dediğim gibi enfeksiyon tarzı şeylerde de akıntı öyle oluyor onu da zaten toz ilaç veya antibiyotik hap ile bitiriyorlar 😊
myangelson Kader111 çok koyu bir kıvamda miydi canım çünkü nişan çok koyu katı ve yapışkan bir kıvamda oluyor benim öyle gelmişti
Kader111 myangelson evet sümük gibi yapışkan ilk defa gördüm bu kadar koyu normalde bu kadar sümüksü ve sari gelmiyordu akıntım
myangelson Kader111 kaç haftalıksin nişan olabilir. İnternette fotoğrafları var miden kaldirirsa bir bak istersen ben öyle bakıp kesinlestirmistim
Kader111 myangelson baktım bunların çok yoğun benim çok az ama benziyor bide bebeğim doğum kanalında değil olabilir nişan ?
pnarusluu Manolya_mom balgam gibi sarıysa nişan o canım internetten görsellerine bak istersen benzeyen varsa odur
Kader111 pnarusluu evet benziyor ama benim daha az birde bebeğim doğum kanalında değil olabilir mi acaba?