hafsa2020 Kızlar normal doğum dikişleriniz ne zman düştü ve benim gibi makata doğru da dikişi olan varmı 😥 tek ben miyim merak ettim 😐
Tosbik hafsa2020 ayy çok geçmiş olsun. Dikişleriniz makata kadarsa nasil buyuk tuvaletinizi yapyorsunuz. Acımıyor mu 😩
Alyabebekk hafsa2020 lavman verseymiş doktorunuz ya ☹️ Geçmiş olsun. Benim de korktuğun şeydir dikiş 😣😣
[silindi] hafsa2020 benim bir ay sonra düştü makata doğru olan dikişim tam anlamıyla iyileşmedi bebeğim bir buçuk aylık arada yine ağrıyor😣
Mel-sin hafsa2020 Kantaron yağının iyileştirici etkisi varmış. Çok iyi geldiğini söylemişti arkadaşım. 1 ay var dogumuma. Şimdiden aldım ben de her ihtimale karşı. Denemediyseniz bı deneyin 😊 Çok geçmiş olsun bu arada. İnş.cabucak iyileşir dikisleriniz
hafsa2020 Alyabebekk lavman vermek istedi ben istemedim fitil kullandım bi kaç kez.. Allah hepimizin yardımcısı olsın
Nisanurr hafsa2020 yok yine o kadar rahat oturamadın hele ilk başlarda hiç oturamadim zaten acı çektim dikişlerin toparlanması falan 1ayi buldu belkide