Albanianqueen34 Bugün sağlık ocağında tiroid tahlili yaptırdım ama saat kaç oldu hala sonuç yok ortada. Bu bi tek benim mi başıma geliyor ya delircem. Sürekli bakıyorum ama sonuç yok. Bu durum başına gelen var mı??
Arslannesi Albanianqueen34 ben de hastane de yaptırdım canim 24 saat sonra düştü e nabiza sonuç sabah kan verdiysen doktor öğleden sonra görüyor ama e nabiza düşmesi gecikiyor gecen ayda 3 gün sonra e nabiza düştü sonucum
abilgen Albanianqueen34 Aynı gün içerisinde çıkmaz, numuneler yerine ulaştı incelendi yüklendi derken ertesi güne sarkar. Sabah 1-2 gibi yüklenmiş olur diye düşünüyorum.
Flyy Albanianqueen34 Bende de aynı sorun oldu 3 4 gün sonra düştü ya doktoruma göstermek için kan vermiştim işe yaramadı 😬😬😬
havvaana Albanianqueen34 biztrabzonda halk sağlığı sistemi var kan vs tahlil alınınca bize barkod veriliyor o numara ile sonuçlar çıktı mı çıkmadı bakabiliyoruz ama orda sonuç çıksa bile enabıza çokgeç düşüyor belki 20saat sonra belki3 4 gün içerisinde. Sizin şehrinizde öyle bir sistem varmı yoksa enabızı bekleyeceksiniz yada doktora gideceksiniz
Albanianqueen34 Arslannesi Acaba barkodu falan mı attılar anlamadım ki. İnşallah tekrardan kan vermek zorunda kalmam
Seydalikaan Benimde aynısı geldi başıma sağlık ocağına gidip sonucu aldıktan sonra düşmüştü e nabiza . Sorduğumda da bazen böyle olabiliyor demislerdi