mrvbskc Kızlar annem doğumuma gelemeyecek. K.validem kızıma(3.5) bakacak. Özel takipliyim ama bazı sebeplerden dolayı şehir hastanesinde doğum yapabilirim eş almıyorlarmış. Tek kalsam ne kadar zorlanabilirim ki. Refakatçisiz doğum yapanlar var mı?
busrabrbr mrvbskc eşiniz kızınıza baksın ozaman kayınvalideniz sizinle kalsın 🤔 bence tek cok zor olur hem fiziken hem ruhen
535arss mrvbskc benm esimin yengesı vardı ınan sabaha kadar uyuudu ben kendım baktm bebegıme tek basıma
as_af mrvbskc herşeyden ziyade psikolojik açıdan tek olmaman iyi olur. Hastanede çok arıyor insan. Yardım işleri ikinci plana kalıyor ama bunlarda çok önemli. Bence mutlaka sevdiğin biri olsun yanında
mrvbskc Mrvzynp09 ilk doğumumu özel hastanede yapmıştım her şeyi hemşireler ebeler hallettiler. Çabuk öğrenmem için annemin de desteğiyle bezini değiştirmeyi üstünü giydirmeyi hep kendim yapmıştım. o kadar kararsız ve üzgünüm ki…
mrvbskc busrabrbr k.validemi pek yanımda istemiyorum eli ayağına dolaşır yapamaz. Kendi tek başına kendisi için bile hastaneye gidemiyor, okuması yazması 10/3 yani refakatçilik için pek uygun biri değil :( bunları asla küçümsemek için söylemiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
mrvbskc 535arss çok zor oldu mu peki? Aslında güçlü biriyimdir fizikenden ziyade ruhen, yapabilirim gibime geliyor ama sormak istedim yapabilenlere.
535arss mrvbskc zorlanmadım eve geldıgımdede tektim 3 bucuk yasında bıtane dahaa cocgum var ona da kucugune de baktm tek basıma hala daha tek bakıyorum