Herkesin sezeryan geçmişi çok farklı mesela ben çok memnun kalan kısımdayım sanırım biraz doktor hastane şans meselesi. Ben kendi isteğimle oldum ama kendi isteğimle olmasam da mecbur yine sezeryan olcaktım kontrole gittiğim gün suyumun bittiğini öğrendim. Acil ameliyata aldılar herşey 1 saatte oldu bitti. Doktorum sarıldı bana anlattı tatlı tatlı süreci neler yapacaklarını anestezi doktoru da çok tatlıydı konuşmasıyla vs baya rahatladım iğneyi vurdular anında uyuştum başladılar 2 dk geçmedi bebek çıktı hiçbirşey hissetmedim rahat rahat orda yattım sonra diktiler ne acı ne başka bişe odama geçtim devamlı güçlü ağrı kesiciler yine ağrı hissetmedim ilk kalkış zordu bi okadar. 4 gün oldu bugün olalı evimdeyim kalkıyorum yürüyorum benim tek sıkıntım boyun ve baş ağrım yan etkiymiş ilaç kullanıyorum okadar da olcak doğum yapıyoruz sıfır ağrısız sancısız bişe yok sadece korkulduğu gibi hiçbişe yoktu konforluydu baya şükür rabbime meleğim yanımda sağlıklı en önemlisi bu ben kararımdan pişman olmadım şükür