mrsperaa Kızlar 16+5 haftalığım hep bu saatte sağ kasıgımda hareket nabız atması hissediyorum garip bi his bişey geziniyo gibi. Ama sürekli sağ tarafta kendisi umarım bu bebeğinde doğru hissediyorumdur benim gibi olanlar var mi🌸
symabskrt mrsperaa benimde 18+4 ikiz aynı o zamanlar hissetmeye başladım dediğiniz gibi nabız kalp atışı gibi o zamanlarda nadir hissediyodum şimdi baya baya hissetmeye başladım çok güzel bir duygu aynı zamanda tuhaf 🥰🥲
mustafatma43 mrsperaa mrsperaa cinsiyet belli mi acaba bnde 14.3 üm sol kasıktı elimi koyunca hissediyorum heheheh
mrsperaa denizarenmom Teşekkür ederim. Zaten gün içerisinde hiç hissetmiyorum ne zaman yatağa uzansam sırtüstü direk farkediyormuş 🌼
denizarenmom mrsperaa benimde belli bir haftaya kadar hep yatincaydi hissetmek icin bol bol uzaniyodum😂 simdi amuda kalksam hareket ediyor zilli 🥹🫣
mrsperaa mustafatma43 inanın ki 1.5 saat doktorum baktı en sonunda yürü gel dedi yarım saat yürüdüm yine yok 😀 bacaklarını karnına çekmiş asla açmadı
mustafatma43 mrsperaa heheheh hAdi bakalım sonra ne cıkıcak bende haftaya pazartesi gideceğim 16.1 günlük olucak.hareket ediyor mu benim ki solda hissediyorum hareketini
mrsperaa mustafatma43 benimde sağda hareket var ama gündüz hissetmiyorum gece yatağa uzanınca başlıyor 😀 Benimki yaramaz ve inatcı bizde Salı günü tekrar gidicez göstermezse artık şubat sonu detaylıya kaldı işimiz 😀
mustafatma43 mrsperaa hehehhe haberleşelim canım benimki gündüz de ayakta çok güzle beş duygu maşalllah bakalım cinsiyetlerimiz neler çok merak ediyorum