Gizem_123ibo Rahim film tam ne zaman çekiliyor adetten sonramı adetten oncemi ne gibi pehrizler gerekli
Sevgi56 Gizem_123ibo rahim filmi adet bitiminden hemen sonra yapılıyor, temiz oluncak yani lekelenme olmicak enfeksiyona sebep olabilir diye, bide 12 saat aç kaldım. Uyandığımda ağrım sızım yoktu hiç, bi kaç günde çok az lekelenmem oldu okadar.
Minik1Civciv Gizem_123ibo adet bittikten sonra çekiliyor adet bitiminden sonra ilişkiye girmemek gerekiyor aç veya tok farketmiyo çok acılı bir işlem depil sadcee ilaç verdikleri zaman karında ve kasıkta regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor ped götürmenizi öneririm içerden geriye ilaç boşalıyor ve lekelenme ve kanama da oluyor
twinsmom_ Gizem_123ibo adetin 9 yada 10. Günü çekilmişti bana adetin 3. Günü vs gittiğinizde doktorunuz planlıyor anestezili ise gece 12 den itibaren yemek içmek yok işlem en fazla hazırlık aşaması vs yarım saat sürüyor zaten gerekli olan herşeyi hastanede bu işlem nasıl ilerliyorsa yardımcı oluyorlar şu saatte geleceksin şu saatte olucak falan diye
Cansufurkan Gizem_123ibo adetten sonra çekiliyor kuzum bn Perşembe günü cektircem anestezili bugün adetim bitti
Gizem_123ibo Cansufurkan peki siz istediğinizde çekiliyorum yoksa doktor gerekli gördüğü zaman mı cekiliyor