YavuzunSelini Arkadaslar kilolu hamile kalanlar ve bebegi 4 kilonun uzerindeki anneler genelde sezeryanmi dogum yapiyorlar ?
Handeaslan39 YavuzunSelini 4 kilonun üzerinde doğdu oğlum kilolu değildim ama mecbur sezeryan oldum oğlum iri ve kafası yandaydı dönenmemişti yani
Banu YavuzunSelini canım önemli olan çatı genişliği ama genelde 4 kilo üzeri bebeklerde sezeryan tercih ediliyor senin kilon ne kadar etkiler onu bilmiyorum ama tanıdığım bi arkadaşım 120 kilo ile doğurdu normal boyu 165 felandı
gbza Doğumun bence kilolayla alakası yok benim teyzem 100 küsür kiloyla normal doğum yaptı iki çocuğunuda ama bebeğim kilosu fazlaysa sezeryanla oluyor yani bi tanıdığımın öyle oldu
Handeaslan39 gbza süt çok içtim canım ceviz çok yedim peynir kaşar peyniricok yiyordum yoğurt öyle yoğurt zaten çok seviyordum 🙂 Düzenli olarak beslenmeye çalıştım canım aslında özel olarak hiç bişey yemedim diyebilirim 🙂
gbza Handeaslan39 yani hemen hemen bende aynı şeyleri yiyomuşum inşallah benim kızımda toplu sağlıklı olur zaten normalde de yenen şeylermiş dediğin gibi düzenli beslenmek önemli ama oda bende yok iste ya
Handeaslan39 gbza aynen canım düzenli Yemen çok önemli az ve sık ye hem bebek hem kendın için süt iç her gece mutlaka 🙂 Sağlıklı olsun zayıf kilolu farketmez canım 🙂