minikmucizeemaak mybaby1923 Benim geçen ay kimyasal da tam gününde geldi normalde 5 gün sürerken 6 gün sürdü sadece ve aynı ağrı sadece bir kere biraz daha fazla ağrı çektim oda çok şiddetli değil kanamamda da hiçbir fark yoktu pütürlü parçalı vs değildi normal adet gibiydi. Bu ay hiçbir şekilde şiddetli ağrım yok normal adet ağrısı gelip gidiyor bugün gecikmede 10. Günüm tık yok
mybaby1923 minikmucizeemaak yok benim gecıkmenın 10. Gün değer düştü kanama başladı bıldıgın düşük ağrı sancı parçalı kanama vs sesiz düşük oldu demıstı doktor çok gecıkmıs sızın ama geç döllenme durumu olabılır mı suphelı ıkıskı vs var ıse
minikmucizeemaak mybaby1923 Ben zaten geçen ay adetim geçmeden öğrendim adet günümde de adet oldum normal değerim çok yükselmemişti 23.3 2 gün sonra 16.57 2 gün sonra 3.74 ve kanamam başladı o gün. Olabilir canım bu ayı değerlendirmiştim çünkü ilişkiyi bırakmadım o yüzden bekliyorum Rabbim yüzüme gülsün inşAllah 🤲🏻❤️
mybaby1923 minikmucizeemaak amın hakkında hayırlısı olsun yok ben 270 gördüm sonra 180 düştü ogun başlamıştı kanamam
minikmucizeemaak mybaby1923 senin baya yükselmiş canım Rabbim tez zamanda güzel haberlerini almak bebişlerimizin nasip etsin
Busraaa1014 minikmucizeemaak Merhabalar benimde gecikmem oldu dün kan tahlili verdim 21.5 çıktı ama aynı anca hasttalandım. Yarın doktora gideceğim kimsayal gebelik gibi duruyor ama bazen üstüne görmede olabiliyormus aradayim. Sizlerde nasıl oldu kimyasal gebelik
mybaby1923 minikmucizeemaak sağol canım ben hamıleyım zaten ☺️rabbım sana da nasıp etsin gecen sene Ocak ayında gecırdım ağustosta son adetim ama hemen kan sulandırıcı hap başladı doktor bu da kimyasal olmasın düşük olmasın diye çok şükür onuda 14. Haftada bıraktık bakalım 🤔
minikmucizeemaak Busraaa1014 Ben geçen ay adetime 4 güm varken öğrendim 6 gün falan sanıyordum ama test tarihine bakınca anladım. 5 gün varken idrar testi yaptım silik çizgiydi bekledim sabah ilk idrarla yaptım biraz daha belirgindi. Daha sonra 23.3 çıktı 2 gün sonra 16.57 2 gün sonra da 3.74 e düştü adet günümde kanamam başladı normal adet gibi ağrısı ve kanama farksız değildi adwt oldum bu ay da 10 gün gecikmem var
Snglnl086 minikmucizeemaak merhaba bende geçen Ay kimyasal gebelik geçirdim 10 gün sürmüştü kananmam bu ay daha adet olmadım 5 gün gecikti benim ama zaten biraz ara vermek istediğimiz için şuan hamile olma olasılığım yok ama adette olmadım geçikebilir siz değerlendirdiyseniz kan verin hem değerlerinizi takip etmiş olursunuz
minikmucizeemaak Snglnl086 peki adet gününde mi kanaman başladı geçen ay ? Nprmal adetin kaç gün sürer fazla falan mı sürdü ?
Snglnl086 @“Gayess”#p26045476hayır 10 gün gecikmişti adetim 10. Gün adet oldum değerlerim düştü takibini yaptı Doktorum evet adetim de 6-7 gün sürüyordu oda öyle sürdü bu ay bugün adet oldum nasip olursa adet bitince değerlendirme yapacağım bu ay