Selimemeric malatyada gitmedigim doktor kalmadi diyebilirim. öncelikle gözde hastanesinden uzak durmanızı tavsiye ederim.Zercan kalı cok alakasız, serdar nemli hastayi bağlayana kadar, Ali pekince yapamayacagini anlayinca ortada birakiyor.9 ay kontrollerimi yapip sonunda bu bebek icin hastanemizin kuvezi yeterli degil sorumluluk alirsanız dogumu burda yapariz dediler. yeni dogan yogun bakimlari yetersiz paraya gelince catır çatır istiyorlar ama. Arastirmada Rauf melekoglu var ama asla randevu bulamazsiniz. bulsaniz bile dogumdan sonra hastanenin kosullari berbat. Kesinlikle Park hospitalı tercih edin. benim dogumu zehra kuzu yapti eli cok cabuk dakikalar icinde bebegimi gördüm. murat cengiz daha ilgili diyorlar. hastanenin kosullari o kadar iyi ki tertemiz, bebeginizin Allah korusun olasi bir sorununda yeni dogan yogun bakimi tam tesekküllü.Şehir disindan bebekleri bile sevk ediyorlar o derece. Ve ayri uzman doktorlari var o bölüm icin. Ebeleri cok ilgili ilk dogumumdu bana cok yardimci oldular. Bebeğim 2120 gram doğdu kuvezde kaldi cok ilgililer.Onlarin sayesinde sağlıkla evimize döndük 🥰ayy kusura bakmayin baya uzun oldu😆 doktor konusunda cok cektim.