mine3444 Annebebek_33 ben bugün girdim 21+4 Heyecandan ölecektim. Şükür her şey olumlu İnşallah senin de öyle olur. Bebeğimi net göremedim. Fotoğraf vermediler. Güya özel hastane. Neyse sağlıklı ya yeter. Darısı sana. Bu arada iki çikolata yedim. Doktor bağdaş kurmuş oturmuş keyfi yerinde dedi. Pozisyon açık oldugu için hızlıca inceledi 20 dk sürdü
Puhu_ishak Annebebek_33 ben de yarın gidicem heyecanliyim çok henüz bir çöp almadım detaylı sonucu sonrası alacağım her şeyi diye hayırlı haberlerle doneris inşallah,siz girdiniz mi?
Gercekgulbahar mine3444 bende pazartesi günü girdim ikiz hamileyim bebeklerin birinin damarı safra kesesinin altından geçiyor ikisini bir damardan besleniyor dendi dualarınızi bekliyorum .
birannebirbebis Puhu_ishak bende yarın giricem heyecanlıyım birisi fotoğraf vermediler yazmış çok saçma geldi o kadar para ödüyoruz vermeleri gerekir
Puhu_ishak birannebirbebis ben üniversite hastanesine gidiyorum bı tane fotoğraf veriyorlarmış inşallah ben de nasiplenirim 😅 20+2 yim şimdi 20+3tw girmiş olacağım ,sen kaç haftalıksin?
Simyaci Haftadayız, haftaya Salı gideceğim ben de. Heyecan olduğu gibi gerginlik de var. Her şey yolundadır umarım. ☺️🤲🏼
Puhu_ishak Bugün detaylimiz biraz maceralı geçti yüz üstü yattığı için bebeğim ama çok şükür haftası ile uyumlu ve sağlıklı, darısı haber bekleyen tüm hamile arkadaşlarımın başına 🥰🥰🥰🥰