Dilaraka Kızlar bebek hareketlerinin canınızı yaktıgı oluyormu? 27+3 haftadayım ve sanki sol yumurtalığıma çok can alıcı şekilde vuruyor canım yanıyor bunu yaşayan varmı
Hilalr Dilaraka hemde nasıl acıtıyor göbek deliğimi özellikle bı kaldırıyor yukarı sanarsın ordan çıkacak 33 haftalığız yeri daraldikca hareketler çok fazla hissediliyor dün gece mesela sağ tarafımda ağrıyla uyandırdı beni çok kötüydü
Cansudinc Dilaraka Benim bebişin hareketleri hep minik minik oluyo belki ilerde daha sağlam tekmeler hissedebilirim ☺️ 28 haftalık olduk bu arada
nur34_ Dilaraka bazende icimde sanki bocek geziyor gibi hissettiriyor ani hareket ediyorum oyle yapinca kasıyor yani😁
nur34_ Dilaraka 😄 bide sey var hic durmuyor habire hareket bni mahvetti bebiskom babasi hissetmek isteyince elini karnima koydugu an duruyor cektigi gibi harekete devam yine elini koyuyr yine duruyor yalanci durumuna dusuruyor bni 😅inşallah bunu yasayan bi bn degilimdr
Tugbaak95 nur34_ değilsin bende aynı durumdayim eşim gece yatınca ona arkadan sarılınca duyuyor tekmelerini yoksa elleyince aynı sizinki gibi benim oğlan da hareket etmiyor ama elini çektiği an tam gaz devam oynuyorlar bizimle kuzular😁🥰
Fh2512 nur34_ tek değilsin canım bizim bu sıpalar babaya nazlanıyor heralde aynısını bizde yaşıyoruz eşim elini çekince hemen başlıyor karnımda partilemeye 😄😂😂😂
Busel nur34_ Ay benimde öyle diyorum gel koş koş adam elini koyuyo oğlan duruyo🤣 adam elini çekiyor boksa devam
Tugbaak95 nur34_ yap yap öyle yap ben uyurken hissetmiyorum ama eşim sabah uyanınca bizim oğlan bütün gece sırtımı tekmeledi şimdiden falan diyor 😁