Sincapsmomm Bende aynı şekildeyim canm bol portakal ve kivi yiyorum buhar makinen varsa nefesini iyi açıyor ayrıca ballı süt falanda boğazı rahatlatıyor bende çok fenaydım rahatladım şuan çok şükür bunlarla ayağa kalktım yani
Kalbiimde2can Sincapsmomm Bana süt icme daha cok balgam olur demislerdi bende bali karabiberle tüketiyorum aksamlari Makinem yok eczane burun spreyi verdi onu kullaniyorum.. allah hepimize acil sifa versin saglik olmadimi hic bisey olmuyor cidden hic uyusuk gibiyim varla yok arasindayim sanki🤣
Sincapsmomm Kalbiimde2can bende atlattım gibi ama hala üzerimde etkisi var neyseki burnumun skıntısı ve hapşırmam geçti diyorum😀 benm boğazlarım nefes alamadığım için aşırı kurumuştu süt bana iyi geldi
Kalbiimde2can Sincapsmomm Ayy iyi bari etkiside gecer insallah ne lanet bisey ya allah bi daha yasatmasin insallah.. bende bitmek bilmeyen balgamla savasiyorum birazdan doktora gidicem☹
MelisaC Ben cevizin içindeki zarı sıcak suda suya rengini verene kadar birkaç saat bekletip her gün bir bardak içtim 3 gün boyunca ictim sadece daha fazla içmedim. Birde dut kürünü uyguladım instagramdan kadimhemsire sayfasına bakarsanız görebilirsiniz. 1 haftada atlattım hafif bir şekilde
Kalbiimde2can MelisaC Sagol canim denicem cevizi hep tüketiyorum zaten ama instagram kullanmiyorum malesef 🤭
Benvebebegim Geçmiş olsun, bir tatlı kaşığına bal, limon, aşırı bol karabiber döküp için. İnşallah biran evvel şifalandırsın 🙏🏻
Kalbiimde2can Benvebebegim Sagol canim aksamlari bak ve karabiber yapiyorum aksamlari asiri öksürük tutuyor diye ama limonda eklicem 🥰 amin insallah cok tesekkür ederim 🤗❤
MelisaC Kalbiimde2can Yukarılarda zencefilli ilgili birsey okudum diye hatırlıyorum rahim kasılması yapıyor diye ben kullanmadım haberin olsun
Kalbiimde2can MelisaC Sagol canim ben minicik bisey koydum zaten oda etki yapmamistir sanirim tadi bile gelmedi 🤣