myl kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim bebek sanki aşagıda hissediyorum afedersiniz sanki tuvaletim var gbi oluyor ama yok birde vajinada sızı oluyor normal mi
Fatmanurr_ Aynı durumu bende yaşıyorum gerçekten alt tarafımda zonklama gibi bir his oluyor 28 hastalığım bende
Umrangunes Ben 30. Haftaya yeni girdim 29. Haftaya girdigimden beri sürekli çiş hissi var gidiyorum azicik bisey yapıyorum bebis mesaneye baski yapmaya basliyor sanırım o haftalarda 🤭
bera43 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olabilir sık karşılaşılan birşey çünkü. Kasıkta ağrı yürürken, yatarken, kalkarken acı hissi oluşturam bir durum. İlaç kullanınca geçiyor aklınızda olsun😀
ilkanneyim06 33haftalığım 30 dannberi gün icindede gecede aynı şeyleri yaşıyorum yeri daralıyor annesi çok normal🌸
myl herkeste var sanırım bu durum perşembe doktora gidiyorum soracgım mutlaka sizede yazarım idrar yolu enfeksiyonum yok tahlil yeni yaptırdım bakalım 🤷♀️
Fatmanurr_ Doktora sordum kızlar bebeğin aşağı doğru yaptığı hareket ve baskıdan kaynaklı olabileceğini yalancı sancı için çok erken olabileceğini söyledi