3MelekAnnesiiii babybmom20 yok yok dusunme baska seylere harca zamanini🤣🤣 nasil olsa anlican suyun geldimi🤣🤣🤣
Fatmalardanbiri Halimbey peki o şiddetli sancı ile nasıl ıkınabiliyorsunuz, yani buna gücünüz kalıyor mu sancınin etkisiyle? Ben de bilmedigim için soruyorum ilk hamileligim ve insallah normal istiyorum sonrasinda toparlanmasi kolay oldugu için.
Halimbey Fatmalardanbiri ıkınma isteği kendiliğinden geliyor istediğiniz kadar yorgun olun ıkınmadan duramıyorsunuz mucize gibi sadece doğru ikinmayi bilmek gerekir Ben pek becerememiştim ebeler sayesinde doğurdum karnıma bastırdılar
DNL23 babybmom20 evet haklısın herkesin bir olmuyor kimisinin hafif oluyor sancısı dikkat etmek lazım
DNL23 Surprizzz2022 benim de çok uykum geliyor geceleri özellikle kasılma ve adet sancısı hissediyorum bugün kontrole gittim nst de sancım çıktı 38 haftalığım benim doğum da yakın mı acaba
Surprizzz2022 DNL23 hiç bilmiyorum canm ben gece uyuyamiyordum ama gündüzde gözlerim açılmıyordu resmen her bünyenin tepkisi farklı olabilir ama senin artık zamanın baya yaklaşmış hayrlisi ile alırsın kucağamina insaAllah🤗🤲
ballimlerr2123 babybmom20 inşallah amin 🤲🏻😂 Allah sağlıkla hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin kolaylıkla inşallah