Nazkin Nefes alamiyorum kizlar bebisin daha cok kucuk bir bucuk kilo 3 kilo olanlar napiyor yaa benim boyum kisa oldugu icin mi acaba bukadar erken basladi
Ezgi14 Nazkin benm de nefes problemi var. İki adim atsan iki cümle kursam nefes nefese kalıyorum zorlaniyorum. Bende kisayim ondan herhalde benim bebis 1300 gr
Ezgiaa Nazkin benimde boyum kısa 163cm. Sigarada içiyodum önceden. Hiç nefes darlığı yaşamadım çok şükür. 36+1iz bebiş de 3 kilo
Nazkin Ezgi14 aynen canim boyla alakali heralde diyorum boynumda da kisa benim göus gobek karisti bir araya 😂
ZeyooZ Nazkin yok kuzum boyla alakasi yok bence ben de basindan beri zor nefes aliyorum bazen bi anda 3km kosmus gibi oluyorum durup dururken 🤷♀️ Su an 37deyim hala devam edio
Nazkin ZeyooZ erken baslamasi boyla alakalidir gibi geliyor zaten normalde hamilelikte oluyor ama boy da kisa olunca daha erken daha cok oluyor hersey
Nazkin EceAydn zaten hamilelikte normalde oluyor biliyorum ama boy kisa olunca daha siddetli oluyor nefes zorlugu
Slv Kardeşim de hamile şuan son haftalarında. Fakat onun nefes daralması çok erken başlamıştı. Dr normal ama seninki erken baslamis dedi boyuda 1.70 civarında boyla alakası yoktur heralde
Nazkin Ezgiaa canim ben 152 yim boynumda normale bakis kisa bebek durmadan sertlestiriyor karnim tas gibi gezemiyorum yattim halde nefes alamiyorum