Dalklncebru Selam kızlar gebeliğin son aylarında çıkan göbekte siyah çizgi bende simdiden göbeğin altindan çıkmaya başlamış normal mi o diğer iki gebeliğimde son aylarda çıkmıştı merak ettim 12 haftaligiz.
Yigitefemom Dalklncebru normal bende 16 haftamdayim o çizgi oluştu ilk hamileligimde son ayda oluşmuştu
busranur_19 Dalklncebru Benimde 12.haftada çıktı cinsiyetimiz erkek ilk önce aşağı doğru belirmişti ☺️🌸
Gulsmkara1 Dalklncebru 36 haftalığım benim göbeğimde çizgi çıkmadı hala sonradan çıkarmı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Dalklncebru Yigitefemom birde bir yerde okumuştum alttan başlarsa o çizgi kız oluyormuş cinsiyeti gerçek mi bu.,😂
Oznurtopal Bende enteresan bir şekilde hamile kalmadan 1 ay önce çıktı hatta o ay hamileyim sandim. Öbür ay çizgi daha da belirginlesti şuan hala var
Dalklncebru Oznurtopal gebelik yok galiba dimi. Acaba hormonlardan mi kaynaklaniyor anlmaadim sorduklarim hep çok erken çıkmış diyorlar ama
Oznurtopal Dalklncebru hayır var. 36.haftadayim şuan. Nisanda çizgi oluştu mayısta hamile kalmıştım ben de anlamadım 🤷♀️
asiyerz Dalklncebru bende de 16. Haftadan beri çizgi var ve cinsiyeti erkek :) yani cinsiyet belirlediğini sanmıyorum:)
Umrangunes Ben 30. Haftaya girdim sarışınım ama bende cizgi falan yok olmadi hic bakiyorum sürekli yok yani 🤷🏼♀️