uzcn Merhabalar robot supurge kullaniyor musunuz. Kullaniyorsaniz hangi modelini kullaniyorsunuz. Kullanirken dikkat ettiginiz neler var. Eksi ve arti yönleri neler :)
[silindi] uzcn i robot kullanıyorum fiyatlar tavan yapmadan almıştık çok memnunum hamile kaldıktan sonra daha da memnun kaldım açıkcası
Dyggg uzcn roborock s7 kullanıyorum aşırı memnunum aynı anda hem silme hem süpürme yapıyor ben baya bir araştırarak aldım kesinlikle tavsiye ederim ilk kullandığımda temiz dediğim evden çıkanları görünce şok olmuştum 😄😄
annelinkoo uzcn xiaomi 1c kullanıyorum gayet iyi sürekli onla olmuyor tabi arada kendim de süpürüyorum ama kolaylık 🙏🏻
Hzlhakko uzcn i robot e serisini kullanıyorum 3 yıldır cok memnunum artısını eksisi diyemicem cocuklu evde olmalı hele ki ikinci geliyorsa 😀
B_defne Yeni doğum hediyesi olarak alındı daha doğurmasamda :)) Keşke daha önce alsaydım diyorum gerçekten güzl temizliyor silme özelliği de var ama bn kendim silmeyi tercih ediyorm. Bnm evimde giremediği yerleri belirledim mesela sandalye altları. Süpürtceğim zaman bi iki sandalye masaya ters çeviriyorum yada süpürmesini istemedğim alanı seçmiyorum. Mutfakta bi kırıntı oluyo hemen yolluyorm robotu pırıl pırıl:) xaomi mop 2 pro markası
Elifklyc Xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum. Memnunum dip köşe bir temizlik yapmıyor ama baya kurtarıcı ben memnunum temizlik hastası değilseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum ☺️
Yncrno Evet xiomi kullanıyorum alalı 3 sene oluyor,eski model bile sayılır artık 🤭 yeni modeller daha iyi, özellik 2 fircali falan. Çok memnunum, dip köşe temizlemiyor deniliyor ama yatak koltuk hepsinin altına giriyor yer varsa.
Elifmstf uzcn 6 ay kadar oluyor kullanali keske daha once alsaymisim dedigim bisey oldu. evde yokken ozellikle tertemiz eve gelmek cok guzel oluyomus yada ben baska bi isimi yaparken onun supurme silme isini yapmasi buyuk rahatlik. diger supurgeyo de aciyorum arada evet ama genel anlamda onunla evim hep temiz kaliyo diyeblirim. cocuklu eve ozellikle sart diye goruyorum artik isler yetismiyo cunku. ben xioami 1c modelini kullaniyorum
Anneadayi23 uzcn ben de fakir var memnunum. Satıcı çok önerdi piyasadalilerden artı özellikleri varmış .alırken haritalaması olmasına ve emiş gücüne dikkat edin. Benimkinin mop özelliğini kullanmadım onla ilgili yorum yapmayım.ek olarak şu var robot süpürgesi olup memnun olmayan görmedim
uzcn Roborock s6 max aldik suan kargoda bakalim insallah memnun kalirim. Calisiyorum bir yandan iyi olacak benim icin
Emnbhdr- Xiaomi wacumm mop kullanıyorum yaklaşık 3 yıl önce almıştım ama hala çok memnunum üste modelleri çok daha iyidir eminim fakat silme ozelligini ben tercih etmiyorum içime sinmiyor daha islak silinca sanki daha temiz oluyor bunun için de sprey mop aldım robot Bi tarağı supururken ben diğer tarağı fısfıs silip bitiriyorum çocuklu evin en öncelikli ihtiyacı bence
Dyggg uzcn sadece Roborock s7 de o özellik var diğerlerinde tekrar haritalandırıp engellemek gerekiyormuş
potansiyelinstamom uzcn viomi v3 pro kullaniyorum 1.5 yıldır. 8 aydır dyson kullandığım için robotu yatak odasına çıkarmıştım. Sadece yatağı süpürüp, toz alıp odadan çıkıyordum. Geçenlerde dik süpürgenin filtresini yıkadım hemen kurumayınca robotu alt kata indirdim. Dedim bebeğim ben seni neden ust kata mahkum bırakmışım beni affet 😀 ozellikle çalışırken benim için müthişti. Geceden robota takilabilecek eşyaları toparlıyordum. İşten gelmeme 1 saat kala çalıştırıyordum. Evde yemek varsa kocam gelene kadar yatış yapıp ay temizlik yaptım çaylar da senden olsun diye ajitasyon bile yapıyordum😀😀😀 sadece kendiniz yapsaniz daha kisa sürecek süpürme ve silme işlemi robotla daha uzun sürüyor. Ama artı yönü şu, günlük bir toz gitsin diye çalıştırıp o arada mutfakta yemeginizi yapabilirsiniz çıkınca halılarda süpürge izi görmek kalp ben 😀😀😀
Ertyu Bnde roborock s7 kullanıyorum halılar kaldirirmiyor tanıyor halıları çok gzul silip süpüruyor ve fircasi kaucuklu çok iyi tavsiye edrim üst modelleri de çıktı bn aldıktan sonra onalrida gzul diyorlar
ipek-karadag80 uzcn 5 ay feln oldu alalı mükemmel bişey ben çok memnunum xiaomi vaccum mop pro 2+3 D kullanıyorum biz 7200 r almıştık ama şu an fiyatlar baya artmış