Osse zynpsr18 meyveli sakın içme canım içeceksen sade iç ve 1 şişeden fazlasını abartma bebeğin dişli doğabilir kalsiyum patlamasından dolayı haberin olsun 🙂
Fasulyeninannesi zynpsr18 sade iç dilediğin kadar iç ama Beypazarı’ndan şaşma gerçek maden suyu içmen önemli👍🏻 meyvelilerle çocuğu glikoz şurubuna boğarsın canım gerçek şeker bile yok içinde sırf aroma vs...🙏🏻🌸💕👍🏻
gizemmm zynpsr18 bende bazen iki şişe içiyorum ama iki Şişe içtiğin zaman her gün kullandığım kalsiyum magnezyum takviyesini azaltıyorum Çünkü iki Şişe maden suyu (sade olanı) günlük kalsiyum magnezyum ihtiyacını karşılıyor Markaya göre değişiyor benim baktığım en iyi olan maden suyu Beypazarı İki şişe içtiğin zaman günlük ihtiyacını karşılıyor
gizemmm zynpsr18 mide yanması yapıyorsa da suyla karıştır öyle iç Bi şişeyi bi sürahiye boşalt ya da bi Bardak suyla karıştır Beni de çok rahatsız ediyordu öyle yapmaya başladım şimdi alıştım tabi
zynpsr18 Osse teşekkür ederim dikkat edicem 😍 ama dişli doğsun ya ilerde diş çıkartma yüzünden sorun yaşamamış oluruz 😂😂
muhasebecianne bana da doktorum 28 haftalıkken gittiğimde magnezyum hapı verdi ve gunde 1 tane sade soda içmeni istiyorum dedi
EbruEgemen1123 Meyveli içme canım istersen herkeste söylemiş ama sebep olarak tatlandırıcı şeker içerdiği için bence içme derim ben. Onun yerine bi dilim limon atabilirsin seversen onuda. Bende sade içmek istiyorum ama hiç bi zaman sevemedim sade sodayı 🙄🙈
zynpsr18 decavit diye vitamin hapı var onu kullanıyorum bide demir eksikliği için gynoferon diye bi hap verdiydi doktor onu kullanıyorum başka da bişey kullanmıyorum