istkizannesi Yaa kızlaar burda fotoğraf yüklenmiyo ama tecrübeli olanlar belki sözel olarak yardımcı olur:) 10 haftalık hamileyim. Renkli ultrason görüntüleri de var elimde. Tahmin etmenin yolları nelerdir ya da var mıdır🙈
_nihall istkizannesi nub teorisi diye birsey var internette bakin ordan cevremde ki bircok kisinin sogru cikti benimde oyle 😀
Nisanurr Kese şekline göre tahminde bulunan oluyor kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor ama kese fasulye şeklindeyse erkek yuvarlaksa kız olurmuş 🤷♀️
Nisanurr goncacan benim oglumdada doğru çıkmıştı bundada kese şekli fasulye içime de erkek doğuyor bilmiyorum tâbi hayırlısı 🤷♀️
Snmsnm Instagramda bi bayan var bende tahmini tuttu birgebeningunlugu diye bi sayfa ona at fotoları bence bi baksın
Deryaq Snmsnm bende ona yazdım Doğumu yaklaşmış Aralık ayına kadar bakmıyormuş ultrasyon görüntülerine
Nisanurr Bo25 ohoo neler var 😂😂 sey bile var hani boyunu olcmek için ultrason kağıdında boydan ayağına bi çizgi oluyo ya o düz olursa kız eğimli olursa erkekmiş ne alakaysa bebek nasıl duruyosa ona göre sonuçta millet cinsiyet diye kafayı yedi valla 😂😂
istkizannesi Instagramım yok☹️ İlk kese görüntüsü çok minik ama yuvarlak. Daha neler diyolar neler. Yatay duruyorsa kız dik duruyorsa erkek. Soldayda erkek sağdaysa kız vs vs. Cinsiyetini öğrenenler bizi aydınlatsa :)
Snmsnm istkizannesi benim kese goruntum fasulye gibiydi bide bebek soldaydı oğlusum olucak hayırlısıyla
istkizannesi Snmsnm kese görüntüsü dediğiniz bebeğin içinde henüz görünmediği ilk kese görüntüsü mü yoksa bebeği ilk gördüğünüz kese görüntüsü mü?
btldnz12 Snmsnm Tubatgn bir şey sorabilir miyim? Üniversite hastaneleri sadece riskli gebeliklerde mi bakiyor Bursa’ya gideceğim oğlumu kontrole kendime de sıra aldım kan testlerimi yaptırmak için 10 haftalık hamileyim. Bir sıkıntım yok. Sadece kan testi yaparlar mı
Ezgi14 istkizannesi o zaman bizdr anlayamayiz ki. Ama kese seklinden cinsiyet tahmini falan yanlis. Kesinlikle defalarca soruldu burda. Sadece ramzi doye bir teori var bebegin 6 7 haftalik goruntusunden bakiliyo internetten bakip tahmin yurutebilirsiniz ama kesinligi yok 😁