Selam12 Hello son 77 günümüz kaldı 29 haftaya girmiş bulunmaktayım oğlumu kucağıma almanın günlerini sayıyorum şimdi sizlere sorum şu olacaktı doğum kolaylaştıran hurma yemek squat yapmak gibi şeylere ne zaman başlanmalı erken doğum riskim vs yok ama arada artık sancı giriyor
Prenses34_annesi Selam12 canım ben hurma yemeğe 31+2 de doktorumun önerisi ile başladım bu arada hurma ile açıklama yapmak isterim hurma açılma yapmıyor doğum anında doğumu kolaylaştırıp pelvis kemiğini yumuşatıyor pilates yapabilirsin günlük 30-45 dakika yürüyüş yapabilirsin seni zorlamayacak egzersizlere başvurabilirsin🥰
Selam12 Prenses34_annesi çalışıyorum aslında ama ekstra bişeyler olsun istiyorum doğum fırt diye bitsin 😂
Prenses34_annesi Selam12 ah bacım hepimiz onu istiyoruz ben şuan 37+2 yım 38 39′u görür görmez ahududu yaprağı çayı egzotik meyveler yan iananas kivi mango yine hurma yerim sonra şu activing labor diye bir hareket var onu yaparım çömelme hareketleri bağdaş kurma vs derken akşamına fırtlatmayı istiyorum 😂
Selam12 Prenses34_annesi kızımı 37 haftada kucağıma aldım erkek zor geliyor diyorlar o yüzden tırsıyorum birde normal doğum olsun çabam var açıkçası
Prenses34_annesi Selam12 tabiki de doğrudur canım valla bunun erkeği kızı yok bunların canı ne zaman isterse o zaman geliyorlar benim de ilk gebeliğim kız geç gelir diyorlar bakalım 37+3 üm bakalım beklemedeyiz😂