Diidosd Boncukannesi26 Mete hoca nerede görev yapıyor acaba. Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesi olarak mı geçiyor.
Boncukannesi26 Ozge_Saban26 ben zaten kontrollerime de oraya gidiyorum. İsterseniz hastaneyi arayın bilgi alın . Çünkü ben her gittiğimde bir sonraki randevuyu kendileri ayarlıyorlar
-_Esra_- Eskişehir’deki en iyi kadın doğumcu Turgay Şener seçildi 2017de cidden odasındaki diplomalardan duvar görünmüyor.. Çok soğuk bir adam ama bilgisi Derya deniz..
rose_gold_26 -_Esra_- Malesef bugün Turgay beye randevum vardı gidemedim. 15 gün önce serklaj yapıldı ve ayağa kalkmam yasak doktorum detaylı randevuya da gitme riske atma dedi.
Diidosd rose_gold_26 çok geçmiş olsun. Rabbim hem zamanında hem de sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Acısıyla sınamasım 🌺
Nurdan11_ GBergun94 merhaba alper bey gelirken yanınızda flash bellek ve diğer ultrason görüntülerini istedi mi ya da başka birşey istedi mi
Diidosd [silindi] memnun kalmadım açıkçası. Doktor benden çok çalışanlarıyla ilgiliydi ve görüntü falan da vermedi. Gereksiz bir bilgilendirme yaptı.
Glrozklnc Merhaba bende Perinatoloji uzmani İlknur Demir Karakilic a gittim çok memnun kaldık cok ilgiliydi. 1 saate yakin sürdü detaylı ultrason. Doktorum önermişti.