Kumsal123m Kızlar 14 şubatta 38 haftalık oluyorum. İlk gebeliğim. Eğer o zamana kadar doğum gerçekleşmemiş olursa , çatı muayenesi uygun görülmezse Doktora söylesem 14 şubatta sezeryan yapar mı ya da çatı normalse suni sancıyla doğum başlatır mı
Armin-Guney Kumsal123m catı kemiğin normal doguma uygunsa suni sanciyla dogumu baslatacagini sanmiyorum 🙃
Fatmaakoglu Kumsal123m uydun değilse catin sezeryan yapar ama normalse herşey doğumu suni sancıyla baslatmaz gününü beklersin oğlum 40+4 de oldu
Duyguucnr Kumsal123m ben 38+3 oldum bana halen çatı muayenesi yapmadı, bu perşembe çağırdı yapacakmış, sonrasında nasıl olur bende hiç bilmiyorum ilk gebeliğim buraya yazarım😊
MaviDeranHazal Kumsal123m neden 14 şubatta illa doğurmak için mi yoksa özel bi durumun mu var? Yani sırf tarih içinse bence hiç de kasma bebiş kendi gelsin, bu doğal süreci bozmamak müdahale etmemek en iyisi. Biliyoruz ki onlar da dünyaya gözünü açtığında bi şok geçiriyorlar en azından hazırlıklı gelsinler 🥰🙏 dilerim gönlünüze göre olur