Edafmo Brn23 bende yaşıyorum canım cildiyeye gittim bunla alakalı ama ilaç yazamam dedi kortizon içeren kremler şampuanlar losyonlar geçirir ama sen kullanamazsın dedi. Saç derini bol bol nemlendir dedi. Zeytinyağını çookk hafif ılıtıyorum masaj yaparak sürüyorum saç diplerime ya da hindistan cevizi yağını. Birkaç saat bekleyip duş alıyorum. Haftada bir de sirkeyle deriye masaj yapıyorum o da kaşıntıyı alıyor
Melo91 Brn23 benimde aşırı kabuk kabuk dökülüyordu, zaten cildimde kuru bir yapıya sahip bütün şampuanları kremleri herşeyi denedim. Çözümü head and shouldersin yeni çıkan derma serisinde buldum tavsiye ederim 2 kullanımda bende kepek falan kalmadı
Sellmaseellma Brn23 sebamed kepek önleyici şampuan al canım benimde artık egzamaya dönüyordu bi türlü geçmiyordu kaşımaktan derim kanıyodu artık onu kullanmaya başladım ne kepek ne kaşıntı kaldı aşırı rahatladım
Edafmo Brn23 sirke bende böyle yangı gibi kaşıntı gibi bişey oluyordu onu azalttı. Zeytinyağını da düzenli yapınca azaldı. Komple bitirmiyor malesef ama en azından azalıyorn
Brn23 Edafmo peki zeytinyağını yıkayınca temiz oluyor mu bi kere vazelin sürdüm üç gğn yıkadım zor geçti😂
Edafmo Brn23 şampuanı ilk önce kuru saçına sür her yerine güzelce yedir sonra suyu sür kafana 😂😂 bu tarz yağlı şeyler sürdüğünde dediğim gibi yaparsan çabuk arınır saçın
Melo91 Brn23 ben 3 ürünümde kullanıyorum benim bayağı neme ihtiyacı vardı saçlarımın siz kendinize uygun olacak şekilde bakarsınız watsonslarda vardı
Sellmaseellma Brn23 evet sadece sebamedin kepek önleyici olan şampuanını kullandım saçlarım boyalı olduğu için duş sonrasında tararken biraz zorlanıyorum diye de durulanmayan saç bakım kremi kullanıyorum diplere değdirmeden banyoda saç kremi kullanırken ister istemez dibe de temas ediyor
Brn23 egzamanı da geçirdi mi hamilelikten önce bende egzama vardı ama en azından o dökülmüyordu şimdi dökülüyor