GULSE23 Bugün randevum vardı muayene oldum doktorum karnın çok sert bu kadari iyi değil nefes alış verişinde dikkat etmen lazım dedi. 25 haftalığız bu durumu yaşayan var mi. Sertleşme olması normal değil mi ya biraz tedirgin oldum
1prensannesiiiii GULSE23 benimkide sert oluyo son günlerde uzaninca geçiyor korktum şuan bunu okuyunca🤦
hayalperest2310 GULSE23 sürekli olmuyorsa sıkıntı yok o haftalarda benim de oluyordu düzeldi sonra şimdi 32 haftalık olcm yarın inşallah
KumsAlyaa GULSE23 30. Haftadayım bugün doktorum da bana aynısını dedi Karnın çok sert geldi bana dedi nst yolladı çektirdim sorun yok dedi bu sertlik neden birde benim bebeğim sürekli bir orda bir burda top gibi sertleşiyor anlamadım
Mom-babyyy GULSE23 21 haftamda beridir sertleşiyor ve doktorum magnezyum verdi o yüzden çok değilse bile işe yaradı ama sertlik oluşuyordu
yagizegemom KumsAlyaa bende 30. Haftadayım aynısı banada oluyor cumartesi randevum var bakalım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum çünkü çok fazla sertleşmeye başladı bu aralar
balporsuguu KumsAlyaa benimde ilk gebeligimde oluyordu,normal saniyordum meger dogum sancisiymis.31.haftamda nisanim geldi,3 cm aciklik vardi.Ilaclarla ve surekli yatarak durdurduk ama 34 te yine de dogdu.Bence ihmal etmeyin cok sık oluyorsa
KumsAlyaa yagizegemom balporsuguu Ben bugün kontrole gittim işte baktı ultrason filan iyi dedi ben söyledim hocam tek şikayetim çok toplanıyor dedim o da dedi evet Karnın bana da biraz sert gibi geldi nst gönderdi beni çektirip götürdüm sorun yok 2 hafta sonra görüşürüz dedi bir sorun olsa eve göndermezdi sanırım
Sudedemirer Bence normal benimde karnım çok sert taş gibi doktorda baya gergin sert karnın demişti kötü bişeymi dedim hayır dedi normal bir durum dedi