ebrusngl 12 haftalık hamileyim bi kaç gündür iç çamaşırımda su gibi renksiz akıntı oluyor az az ama o esnada normal gelen akıntım gelmiyor ve bu sulu akıntı kuruyunca sarı renge dönüşüyor bugün doktor kontrolümde söyledim bu konuyu ama doktor sulu akıntı normal dedi ve ilgilenmedi açıkçası başına gelen varmı amniyon sıvısı değildir inşallah çok korkuyorum normaldede akıntım yeşil renkte zaten o yüzden böyle geliyor olabilirmi ?
nk718 ebrusngl benimde sulu şeffaf akıntım vardı iç çamaşırımda kuruduğun da beyaz oluyordu da ben de korkmuştum normalmiş enfeksiyon varmı diye baktırdım o da yokmuş normal yani korkma ama yeşil ve sarı akıntı enfeksiyon diye biliyorum
Ebru0412 Aynısı banada oluyor, doktorum aynı şekilde bir problem olmadığını söyledi, en başta yeşil renkliydi sonra mantar enfeksiyonu olduğumu söylemişti şu an fitil kullanıyorum dediğiniz gibi bir akıntı oluyor(benimde gebeliğimin 10.haftası)
ebrusngl Ebru0412 sizindemi şeffaf renkte ve kuruyunca sarı bir renk bırakıyor gerçekten çok korkuyorum bide bugün doktor bu konuyu önemsemeyince daha bir stres oldum inşallah gerçekten normal bir akıntıdır
ebrusngl nk718 evet yeşil akıntım hep var bende kronikleşti artık kullanmadığım antibiyotik fitil kalmadı ve doktorda kokusuz olduğu sürece normal diyor bu aralar sulu gelince bende korktum ama normal bir durum galiba
nk718 ebrusngl korkmayın normal bence ben 18 haftalığım hala var yani akıntım her gün çamaşır değişiyorum bazen günde 2 kere yapcak bişi yok valla