BurcuakirGlec Mnvrenes bende 37 olucam 2 gün sonra ve doğsun istiyorum hem çok özledim hem merak ediyorum hem doğsa bi sorun olmaz ki dimi 3 kg 😂 çok sıkıldım benklemkten yürüyüş yapamıyorum kasık agrısından hurma yıyorum hergün
Fatmaasel Kaç haftalık oldunuz doğumu bebiş kendi başlatır sizde ona yardımcı olursanız iyi olur yürüyüş ve çömelme hareketleri ile doktorunuz bişey demiyor mu
Mnvrenes Fatmaasel 38 haftaligm aslında normal daha ama işte çok merak ediyorum bı an önce olsun istiyorum 😊
Merweetrnnnn Bol bol yürüyüş yapabilirsiniz bu çok etkili bir yöntem ben ikinci doğumumda yürüyüş yaparak hızlandırdım günüm geçmesine rağmen sancım toktu dr bol bol yürü deri yürüyüşümün 3. Gün Doğuma gittim
Mnvrenes Merweetrnnnn evet haklisinz ama ilk olunca ne olck ne bitck merak ediyor insan oneriniz için teşekkür ederim 😊
Lil Merweetrnnnn alakasız olacak ama yürüyüş yaparken ben çok ama çok yoruluyorum, 5 dk kesintisiz ve çok yavaş yürüyorum 1-2 dk oturarak dinlenmem gerekiyor aksi takdirde karnım ağrıyor. 11. Haftadayım daha üstelik. Sonlara doğru yürüyüşünüz nasıl? Hep merak etmiştim fırsat bulunca sormak istedim ☺️
Merweetrnnnn Ama bence acele etmeyin son günlerinizi bol bol dinlenerek geçirin çünkü yorucu bir dönem siZi bekliyorr
Merweetrnnnn Merak etmekte çok haklısınız ama şunu söyleyebilirim ki hiçbirşey ne tahmin ettiğiniz nede umduğunuz gibi olmuyor çok farklı bir süreç acele etmeyin allahtan hayırlısını isteyin herşey çok güzel olucak buna emi olabilirsiniz...benim 3.hamileliğim sanırım ben alıştımmmm artık acele etmiyorumm 😇😇
Mnvrenes Merweetrnnnn tabiki her zaman hayırlısını istiyorum zaten 😊 ne güzel maşaallah siz tatmissinz o duyguları ondan bizim ilk olunca insan acemi oluyor 😊
Hannah Lil ilk haftalarda benim de öyleydi, içim çekiliyordu, bayılacak gibi oluyordum ve hep öyle gidecek diye çok korkmuştum ama 4. Aya yaklaşırken geçti, sizinki de geçer inşallah
Merweetrnnnn Lil yani ben öle olmamıştım bilemedim şimdi🤷♀️Ve ben çok kilo almıştım hiç zorlanmadımm siz onu dr sorun bnce ama bi sorun olduğunu düşünmüyorum
Merweetrnnnn Bu arada arkadaşlar yeni katıldım buraya henüz tam bilemiyorum beğen var basınca me oluyor sadece o kişinin yorumunu beğenilmiş mi oluyor yani