FeyzaaDirikBaysal Kızlar ben 13. Haftadayım ama bulantılarım bitmiyo akşam saatleri yoksadece sizde durumlar ne 64 ile hamile kaldım şuan 60ım
Sosyolokum FeyzaaDirikBaysal canım benim 16. Haftamdayim öğrendiğim ilk günden bu yana hep cikardim ac tok kilo kaybettim bu hafta kesildi dr da bu aydan sonra yavas yavaş kilo alicaksiin diyor uzme kendini 🙂
Esranur FeyzaaDirikBaysal canm benimde ayni 16.haftamdayim ben limonun uzerine tuz atip bir dilim yiyince rahatliyorum tavsiye ederim portakalda yiyebilirsin bi nebze rahatlatir rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Esranur FeyzaaDirikBaysal ben hamile kaldgmdan beri 6 kilo verdim simdi yedigim icin az da olsa alirim heralde
jotorofikgadin Bende aynı durumdayım yediğimi hayal etmek bile midemi bulandırıyor çok zor ve geçeceği de belli değil çözüm bulan var mi
FeyzaaDirikBaysal Yiyebildiğim tek şey portakal ve kivi Zaten akşam saatleri çok rahatladığım için hiç sabah olsun istemiyorum. Umarım geçicek söylemlere göre 14. Haftada bitiyor Amin 🙏