serifeaslan01 Her insanın gebelik belirtileri farklıdır elbet ancak genel olarak sizin belirtileriniz nelerdi çok merak ediyorum
Senemsu serifeaslan01 canım göğüsde ağrı ve kasıklarda kramp gibi ağrı oluyor.Özellikle ilişkiye girerken o acıyı hissediyosan bence en büyük belirti🙈
Gokaysmom serifeaslan01 bende hemen kendini belli etti baş ağrısı mide bulantısı kusma iştahsızlık hafif sancıyla öğrendim gebe olduğumu
Esrass21 Ben cok nefes nefese kaliyordum yururken bide cok kotu regl agrim olmustu ama herhangi bisi olmadi regl agrim gectikten sonra adet olmayinca test yaptik 6 gun de gecikince poztif cikti zaten direk 😇
serifeaslan01 Esrass21 bende de kramplar başladı daha beş gün var regle ancak normalde de sancılı geçiyor diye ümit edemiyorum
serifeaslan01 Ağzımda garip bir tat var sürekli bir de ayak tabanim ağrıyor bı ilgisi olabilir mi gebelikle
chefmom serifeaslan01 3 hamilelik geçirdim 3ünde de o ağızdaki metalik tat vardı ve ben hissediyordum ya hamile kaldığımı cidden😄 çok şiddetli kasık ağrısı oluyordu birde göğüslerde ağrı özellikle yan taraflarında
Sudedemirer Ben ilk ay adet gördüm o yüzden fatketmedim yoktur diye düşündüm hastaneye gittim grip gibiydim birde karnım çok ağrıyordu korona oldum diye düşündüm aynı öyleydi belirtileri gebesin diyince şok geçirmiştim 😅